Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Trappen-info.be Hét infopunt voor traprenovatie & nieuwe trappen.
Vergelijk 50+ gespecialiseerde trappenmakers online!
header image
Trappen-info.be

Trap inspiratie

Van plan om een nieuwe trap te plaatsen of je huidige trap te renoveren? Dan ben je vast op zoek naar de nodige inspiratie. Of je nu interesse hebt in een landelijke of moderne trap, een zwarte of witte trap, een steektrap of draaitrap, … In onderstaande artikels doe je ongetwijfeld nieuwe ideeën op.

landelijke trap ideeen

Landelijke trappen

Landelijke trappen stralen authenticiteit uit. Trappen in natuurlijke materialen zoals hout zijn daarbij het populairst. Bekijk hier enkele mooie voorbeelden van trappen in landelijke stijl.
design trap ideeen

Design trappen

Wil je een échte blikvanger in huis? Kies dan voor een design trap. Deze zijn mogelijk in verschillende materialen, uitvoeringen, ... Tips en inspiratievoorbeelden vind je in dit artikel.
moderne trap ideeen

Moderne trappen

Op zoek naar een moderne trap met een minimalistisch ontwerp en een strakke look? In dit artikel zetten we enkele originele voorbeelden van moderne trappen op een rij.
trappen inspiratie

Trap ideeën: ontdek de mogelijkheden hier!

Met een goed ontwerp en de juiste materiaalkeuze kan een trap een echte eyecatcher vormen die perfect past bij jou en jouw interieur. In bovenstaande artikels vind je foto's van trappen die je ongetwijfeld inspireren! Ga je liever meteen over tot actie? Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende trappenmakers actief in jouw regio. Zo kan je eenvoudig prijzen, realisaties, adviezen, ... vergelijken.

Offertes ontvangen